Общи условия

Общи условия

Право на ползване на www.dogmabulgaria.com, както и на поръчка имат само лица навършили 18 години.

 

Общи положения 

По смисъла на настоящите „Общи Условия” изброените понятия са използвани със следното значение:

Търтийн Гигс ООД е търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията, с ЕИК: 204699343, със седалище и адрес на управление гр. София, жк. Младост 4, бл. 415, вх. 3, ап. 13, email: sales@dogmabulgaria.com, тел. + 359 888 228 180, предлагащо за продажба стоки в онлайн магазин .

www.dogmabulgaria.com е уебсайт за онлайн покупко-продажба на стоки и услуги, предоставяни от Търтийн Гигс ООД (накратко наричана dogmabulgaria.com).

Под „стоки и услуги, предоставяни от Търтийн Гигс ООД се разбират:

– бира;

– рекламни аксесоари;

– билети/вход/ за събития и дегустации;

Всеки от изброените артикули се описва с основните си характеристики и продажна цена.

„Клиент” е физическо или юридическо лице, което е заявило поръчка през www.dogmabulgaria.com и е съгласен с настоящите Общи Условия. Със заявяване на поръчка Клиентът – физическо лице декларира и потвърждава, че има навършени 18 ( осемнадесет) години. Dogmabulgaria.com запазва правото да откаже поръчка при съмнения за навършени 18 (осемнадесет) години от Клиента.

 

Регистрация

Регистрацията не е задължителна при закупуване на стока от www.dogmabulgaria.com.
При извършване на поръчка през сайта е достатъчно да попълните коректно електронната форма. Клиентът е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми данни. Информацията за Клиента ( има, фамилия/ търговска фирма, адрес, телефон, e-mail, ЕИК/БУЛСТАТ и др.), предоставени от последния при закупуване или регистрирането му и съхранявана от www.dogmabulgaria.com за целите на обслужване на поръчките и предоставяните от www.dogmabulgaria.com услуги.

 

Поръчка

www.dogmabulgaria.com приема поръчки по всяко време на седмицата и денонощието и ги обработва всеки работен ден.

Във всеки продукт стои бутон “Купи”. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска количка”. Съдържанието на количката се запазва, докато решите да преминете към покупка на стоките, като преди това може да го редактирате.
Цената, която е посочена, е за един брой, в български лева, с включен ДДС и не включва стойността на доставката. При потвърждение на поръчката и съдържанието на виртуалната ви количка, ще бъдете препратени към форма за плащане, която трябва да попълните коректно, за да приключите поръчката си.

На посочения от Вас e-mail адрес ще получите съобщение с всички данни за поръчката и статуса й. Моля проверете дали сте го получили и ако не сте (за всеки случай проверете и директория Спам в електронната си поща), се свържете с нас.

Поръчката се счита за потвърдена при приемане на общите условията от Клиента.

 

Плащане

Плащането се осъществява по следните начини:
– в брой/наложен платеж на куриера/доставчик при приемане на поръчката, в случаите, когато е избрана такава опция.
– чрез кредитна/дебитна карта при онлайн плащане.

– чрез банков превод.

При отказана или върната поръчка, която е платена онлайн, сумата на клиента ще бъде възстановена по същата банкова сметка, от която е направено плащането.

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и разходите за доставка, невключени в тази цена.

 

Доставка

След приемане и обработване на поръчката Ви, същата ще Ви бъде доставена на посочения от Вас адрес посредством куриер/доставчик, в рамките на 24 часа в работни дни, от получаване на съобщението за потвърждение, на посочения от Вас e-mail адрес.

Цена на доставката

Доставки на територията на гр. София:

За поръчки под 100лв в една пратка – стойността на доставката е 5 лв.

За поръчки над 100лв в една пратка – доставката е безплатна.

Поръчките се доставят в следните срокове:

До 1 (един) работен ден – за територията на гр. София.

Доставка до 48 часа (в работни дни) за територията на България:

Доставката на бири от www.dogmabulgaria.com за територията на България се изчислява спрямо цената на куриерската услуга и се заплаща на куриерската фирма.

* За доставка извън територията на България се прилагат допълнителни условия.
Моля свържете се с нас на имейл: sales@dogmabulgaria.com

 

www.dogmabulgaria.com не гарантира наличността на поръчаните артикули. При невъзможност за изпълнение на поръчка, поради недостатъчна наличност на заявената за закупуване стока и невъзможност за доставка от страна на доставчиците си, www.dogmabulgaria.com в рамките на 24 (двадесет и четири) часа след получаване на заявката за покупка, уведомява Клиента за изчерпването на стоката посредством обаждане по телефон на посочения при регистрацията телефонен номер или чрез изпращане на съобщение на посочен от Клиента е-mail адрес. www.dogmabulgaria.com ще възстанови стойността на поръчания/те артикул/и или ще промени поръчката по желание на Клиента.

 

Отказ на поръчката

Клиентът има право да откаже поръчката си в следните случаи:

Стоката е получена повредена;
Не е спазен предварително уговорения срок за доставка;
Доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;
Цената не съответства на оферираната;
Стоката е с изтекъл срок на годност.

Извън гореизброените случаи, клиентът има право да откаже поръчката си и непосредствено след заявяването й, но не и след като тя е вече изпратена по куриер.

 

Гаранции и връщане

Закупена стока може да бъде върната в срок от седем дни от получаването й, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на клиента, освен в случаите на фабричен дефект или стока с изтекъл срок на годност, в които те се поемат от www.dogmabulgaria.com.
В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им.

 

Приложимо право

По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

 

Органи регулиращи дейността

Органите, регулиращи дейността на „Търтийн Гигс“ ООД са Комисия за защита на потребителя /КЗП/ и Комисия за защита на личните данни (КЗЛД), със следните координати:

За КЗП:
Уебсайт: https://kzp.bg/kontakti
тел: 0700 111 22
email: info@kzp.bg
адрес: гр. София, пл. Славейков, №4А, ет. 3, 4 и 6

За КЗЛД: 
Уебсайт: https://www.cpdp.bg/
тел: 02/91-53-518
email: kzld@cpdp.bg
адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

 

Изтегли формуляр за упражняване правото на рекламация от тук

 

 

 

 
Имате ли навършени 18 години? В този сайт се продават алкохолни напитки.